BLOG

"ONE WOMAN SHOW"

Firmu ČISTĚ CZ založila v jednadvaceti, dnes se její obrat počítá v milionech a práci dává zhruba stovce lidí. Vede školení, píše blog a knihy o uklízení, věnuje se dobročinnosti. "Když nevidíte ve věcech problém, jdete za tím, co si představujete. Nemáte bariéry," vysvětluje Monika Melicharová, v čem tkví kouzlo jejího úspěchu.

"Když rozhodnete někoho obdarovat, většinou nepřemýšlíte, co z toho budete mít. Chcete zkrátka druhému udělat radost. Pokud však podpoříte veřejně prospěšný projekt, jako je náš Nadační fond Na1lodi, můžete získat úlevu na dani," říká Monika Melicharová, předsedkyně správní rady Nadačního fondu Na1lodi. Jak na to vám poradí Julie Kamanová,...

Společenská odpovědnost firem je dnes samozřejmostí. Kam a jak nasměrovat pomoc, aby vaše dobročinné gesto mělo smysl? S ČISTĚ CZ podpoříte dobrou věc už tím, že využijete naše služby. Z každé zakázky odvádíme 1,5 % fakturované částky do našeho Nadačního fondu Na1lodi, který podporuje děti z dětských domovů. Uvítáme samozřejmě i vaši přímou podporu...

Perfektně uklizené administrativní prostory jsou vaší vizitkou. Čistoty prostředí si všímají jak zaměstnanci či uchazeči o práci, tak vaši klienti a obchodní partneři. "A také jde o zdraví, což je zvláště dnes citlivé téma," doplňuje Monika Melicharová, majitelka úklidové společnosti ČISTĚ CZ. Jaké jsou její tipy pro výběr úklidové firmy?

Když jsem letos v červnu poprvé navštívila dva brněnské dětské domovy, netušila jsem, jakým způsobem se ve mě probudí chuť něco pro tyto děti udělat. Co by to mělo být? Darovaná hračka sice potěší, ale zážitek má mnohem větší hodnotu. A to je výzva!