BLOG

"ONE WOMAN SHOW"

Každý občas potřebuje nový impuls či povzbuzení. Hnacím motorem na cestě za úspěchem může být moudrý výrok, ale i zážitek z cest. Mě inspiruje Dubaj, město snů. Právě tady jsem slavila příchod roku 2020 a přemýšlela nad svou vnitřní motivací.

Kolik potřebujete peněz, když chcete začít podnikat? A jsou vůbec peníze tím nejdůležitějším? Vždyť dokonce i magnáti jako Richard Branson, Oprah, Bill Gates a Warren Buffett začínali na nule. To je pravda - na začátku každého velkého podnikání je totiž hlavně touha a obrovská vášeň uspět . Jaké byly moje začátky?

Každý sen musí mít podobu plánu. Staré přísloví říká, že "dávejte si pozor, co si přejete, může se vám to splnit", a je to pravda. Váš sen se nestane skutečností sám od sebe. Musíte se čas od času v klidu posadit a naplánovat si strategii, jak jeho splnění dosáhnout. Promyslete si každý detail. Rozdělte si celý plán na malé,...

Tvrdě pracovat je skvělý způsob, jak se posunout v profesní kariéře nebo si vysloužit plusové body v zaměstnání. Pokud to však přeháníte, dříve či později to negativně ovlivní jak kvalitu vaší práce, tak i vaše zdraví a pohodu. Jak poznáte, že se to týká i vás?

Monika Melicharová již 12 let úspěšně podniká a vede firmu ČISTĚ CZ. Jak sama říká, tak bez houževnatosti, píle a odhodlání by to nešlo. Co Moniku inspiruje a jaké měla ve své kariéře milníky?

Síla ženy

02.10.2020

V poslední době mi život připravil ne zrovna snadné situace. Zvládla jsem je. Ovšem musela jsem využít svou sílu. Zkušenosti, které jsem přitom získala, mě přiměly napsat tento článek. Jaké vlastnosti by SILNÁ ŽENA měla mít podle vás?

I úklid je věda, když se má dělat pořádně. Brněnská podnikatelka Monika Melicharová přesně ví, jak na to. Už 12 let vede úklidovou firmu ČISTĚ CZ. Do své profese vnesla svěží vítr, maximální profesionalitu a dokonalé služby. Pečlivě se stará o své zaměstnance, kterým zajišťuje třeba i bydlení. A ráda pomáhá ostatním.